Scroll to top

Ovlašteni Volvo Servis


Online dogovori termin u ovlaštenom Volvo servisu Moto-Ris

Mi možemo doći po Vaš auto!

Ovlašteni Volvo Servis Zagreb

U ovlaštenom Volvo servisu temeljito poznajemo vaše vozilo. Zato možemo kao stručnjaci provjeriti njegovo stanje i omogućiti mu sve što treba kako bi i dalje radio savršeno.

Ovlašteni Volvo Servis

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada marke Volvo i originalne zamjenske dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom Volvo servisu.

Online dogovorite servis

Online dogovorite servis, dolazimo po vaš auto i vraćamo ga nakon što obavimo servis. Vrhunske i personalizirane usluge. Popravak u najkraćem mogućem roku. VIDA program dijagnostike. 12 rata beskamatno. 80 godina iskustva. Rezerviraj termin online.

Volvo servis

Pošaljite upit putem obrasca

Dogovorite servis online

Moto-Ris d.o.o.
Ovlašteni Volvo Servis Zagreb

Oreškovićeva 3b
HR-10000 Zagreb

Obratite nam s povjerenjem!
Tel.: +385 1 3821 570
Email: info@moto-ris.hr

Radno vrijeme servisa:

Pon-pet: 08-16 h
  Višestruke prednosti ovlaštenog Volvo servisa

  Vrhunske i personalizirane usluge

  Tu Vam osiguravamo vrhunske i personalizirane usluge: specijalizirani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš osobni servisni savjetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavjetovati o Vašem vozilu.

  Prilikom svakog Vašeg posjeta s Vašim se Volvom povezujemo preko VIDA programa koji stvara kontrolni popis provjera ovisno o prevezenim kilometrima. U skladu s uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji programske opreme Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat suradnje Volva s vozačima i korisnicima vozila.

  U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne dijelove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu sigurnost i savršenu udobnost.

  Cjelokupan popis usluga Volvo servisa

  Ovlašteni Volvo servis Moto-Ris

  • Očitavanje pogrešaka
  • Zamjena motornog ulja i filtera te filtera kabine
  • Ovisno o servisnom intervalu, vrši se zamjena: svjećica, filtera zraka motora, pomoćnog remena, filtera za gorivo, zupčastog remena i kočione tekućine (svake dvije godine)
  • Nadogradnja programske opreme
  • Provjera: sigurnosnih pojaseva, baterije, metlice brisača, stanja pneumatika i tlaka zraka, sustava hlađenja i otpornosti od smrzavanja, mogućeg curenja motornog ulja i ulja iz mjenjača, upravljanja i prednjeg ovjesa, manšeta na poluosovinama i kardanu, stanja vodova i kočionih cilindara, obloga kočnica i diskova, parkirne kočnice, hidrauličkog kočionog sustava, stražnjih opruga u skladu sa servisnim intervalom, provjera i ponovno punjenje svih tekućina u motornom prostoru
  • Čišćenje unutrašnjosti vjetrobranskog stakla (ispred kamera i radara)
  • Dolijevanje tekućine za vjetrobransko staklo
  • Unutarnje čišćenje vozila
  • Postavljanje podsjetnika na servis